Lindholmin rahasto

Sirkka ja Kasper Lindholmin rahasto

Vuonna 1979 LC Forssa/Kuha sai merkittävän avustuksen, kun Sirkka Lindholm testamentasi omaisuutensa hyväntekeväisyyteen. LC Forssa / Kuha on rahastoinut saamansa avustuksen ja jakaa siitä vuosittain merkittäviä avustuksia Sirkka Lindholmin osoittamien periaatteiden mukaan.

Ensisijaisia kohteita ovat taistelu syöpää vastaan, mutta myös muut hyvät toimet ovat varteenotettavia, mitkä parantavat Forssan seudulla asukkaiden hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Myös nuoriin on panostettu. Avustuksia voi hakea LC Forssa/Kuhalta ainoastaan Forssaan. Lions club Forssa/Kuha pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä anomukset.

Sirkka ja Kasper Lindholmin rahastonhoitaja:
Jouko Pynnöniemi
Sähköposti: rahasto@lionskuha.fi

Vuonna 2004 merkittävämpänä avustuksena oli Forssan ja Koijärven hautausmaille lahjoteutut messinkilyhdyt Sankarivainajien haudoille. Vuoden 2006 merkittävin lahjoitus oli Forssan sairaalan kuntayhtymälle; miesten eturauhasten ultraäänitutkimuslaite joka mahdollistaa myös näytteiden ottamisen. Lahoituksen myötä aloitettiin myös urologin vastaanotot Forssassa. Lisäksi vuoden mittaan on jaettu useita pienempiä avustuksia.

Kasper ja Sirkka Lindholmin elämästä on julkaistu myös historiikki Lions Club Forssa/Kuhan toimesta. Historiikkia on saatavissa Forssan kirjakaupoista ja Lions Club Forssa/Kuhalta hintaan 25 € + postituskulut (paikakunnan ulkopuollelle).

Kirjatilaukset netistä
sihteeri@lionskuha.fi