Leijonat tukemassa ensimmäistä forssalaista Hip Hop-festivaalia

Lions Club Forssa/Kuha on Forssa Hip Hop Festin virallinen tukija 2016

Forssa Hip Hop Fest on Forssan ensimmäinen virallinen Hip Hop-festivaali, joka avaa ovensa 17.09.2016. Forssa Hip Hop Festin näyttämönä toimii Bar54, jonka tilat ovat suuret ja viihtyisät, ja se omaa valtavan kokemuksen musiikkitapahtumien järjestämisestä. Bar54:n lavalla ovat menneinä vuosina esiintyneet Suomen eturivin artistit, ja se on ollut tärkeä ja aktiivinen yökerho suomalaisen ravintolakulttuurin edistämisen sekä musiikkitapahtumien ja keikkojen järjestämisen suhteen.

Lapsille ja nuorille suunnatussa S-tapahtumassa esiintyy neljä artistia, jotka ilmoitetaan artistijulkaisujen yhteydessä jokaisen viikon sunnuntaina. Lasten päivätapahtuma alkaa klo 15:00 ja päättyy klo 20:00

Aikuisille suunnatussa K18-tapahtumassa esiintyy yhdeksän artistia, jotka ilmoitetaan artistijulkaisujen yhteydessä jokaisen viikon sunnuntaina. Aikuisten iltatapahtuma alkaa klo 20:00 ja päättyy klo 03:30.

Forssa Hip Hop Festin organisoinnista vastaavat Nicolas Jokinen, Mikko Kallio ja Harri Välimaa. Graafisesta suunnittelusta ja FHHF-mediasta vastaavat Kaisa Koisti ja Nuutti Pura. Forssa Hip Hop Fest on näkyvillä Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa sekä tapahtuman omilla nettisivuilla.

Lisätiedot tapahtuman kotisivuilta: http://forssahiphopfest.wixsite.com/2016