Lions-klubien yhteinen pikkujoulu Jokioisilla

jouluTiedotus seutukuntamme Lions-klubeille. Olemme varanneet pikkujoulujuhlaa varten Tietotalon Jokioisilta 9.12. klo 18:00. Ohjelmassa on luonnollisesti mahtava joululounas ja pientä ohjelmaa. Lounaan hinta pöytiin tarjoiltuna on 26 euroa henkilöä kohden.

Pyydämme ilmoittamaan ystävällisesti osallistujienne määrän (+ avec) oheisella lomakkeella tai allekirjoittaneella puhelimitse, jotta tiedämme varata tarjoiltavaa riittävän määrän.

Mukaan ovat lupautuneet ainakin LC Forssa/Kuha, LC Jokioinen ja mahdollisesti myös LC Wahren. LC Humppilan edustajaa emme ole vielä tavoittaneet vahvistamaan asiaa. Tiedoksi myös, että LC Flores, LC Forssa ja LC Tammela ovat jo ehtineet varata oman pikkujoulutilaisuutensa.

PS. Tästä se klubien välinen yhteistyö alkaa!

Terveisin,
Keijo Wääri
Presidentti
Puh. 040 419 9541
LC Forssa/Kuha

Ilmoittautuminen

[contact-form to=’keijo.waari@gmail.com ’ subject=’Ilmoittautuminen pikkujoulu-lounaalle’][contact-field label=’Nimi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Puhelin’ type=’url’/][contact-field label=’Ilmoittaudun pikkujoulu-lounaalle hintaan 26 € / hlö’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Osallistujamäärä (itsesi mukaan laskien)’ type=’select’ required=’1′ options=’1,2,3,4,5’/][/contact-form]